Sport

2013.06.10. 08:45

Előbb a visszavágó, majd jöhet a Fradi elleni meccs

A Mátészalkai MTK U15-ös együttese az osztályozó első mérkőzésén – hazai pályán – 2–2-es döntetlent ért el a Sajóvölgye Focisuli SE ellen.

A Mátészalkai MTK U15-ös együttese az osztályozó első mérkőzésén – hazai pályán – 2–2-es döntetlent ért el a Sajóvölgye Focisuli SE ellen. Az első osztályba jutásért kiírt párharc nyitómeccsén a borsodiak gyorsan kétgólos előnyt szereztek, a második félidőt azonban az MMTK uralta: előbb az első U15-ös mérkőzését játszó, még U13-as korú Pócsik Botond szépített, majd a szalkai gólzsák, Fodor Csaba egyenlített. A visszavágót kedden játsszák a Sajóvölgye otthonában.

Szintén a mátészalkai U15-ös csapathoz kapcsolódó információ, hogy június 13-án szerdán a Ferencváros hasonló korú gárdájával játszik hírverő mérkőzést a szabolcsi városban. A találkozó létrejöttét nagyban segítette, hogy a Szalka edzője, Illak Adrian jó kapcsolatot ápol az egykori Fradi középpályással, Szenes Sándorral, aki a zöld-fehérek korosztályos legénységét irányító szakmai stáb tagja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!