Videó: „Elmúltam 90, itt az idő útra kelni” – A rákos hölgy lemondott az életről, hogy utoljára jól érezhesse magát

Akt.:
Videó: „Elmúltam 90, itt az idő útra kelni” – A rákos hölgy lemondott az életről, hogy utoljára jól érezhesse magát
USA – Norma Jean Bauerschmidtnél tavaly előtt diagnosztizáltak rákot: a ritka, agresszív daganat a méhét támadta meg. Sugárkezelést, kemoterápiát javasoltak az idős hölgynek, ám ő úgy döntött, nem kér belőlük.

A mindössze 45 kilós 91 éves néni a doktor szemébe nézett, és azt mondta:

Elmúltam 90, itt az idő útra kelni.”

És így is tett. 2015. augusztus 24-én útnak indult, és elkezdődött az 1 éves kaland: fiával, menyével és kutyájával bejárta az Egyesült Államokat, kipróbálta a hőlégballonnal való utazást, élőször életében ült lovon, evett osztrigát és lime tortát, több mint 13 ezer mérföldet utazott, több mint 75 különböző helyen szállt meg, és 32 államban is megfordult – kalandjait pedig egy külön erre a célra létrehozott Facebook oldalon publikálták, amit közel félmillió ember követett egy éven át.

– Ez alatt a 12 hónap alatt rengeteget tanultunk az életről, a törődésről, a szeretetről, a pillanat fontosságáról. Mindegy, hol voltunk éppen, ha megkérdeztük tőle, hogy hol érezte magát a legjobban, azonnal rávágta, „hogy éppen itt és most – mondta egy rokon. A hölgy szeptemberben hunyt el.

Forrás: borsonline.hu.


Fotók: Madártávlatból a világ leglenyűgözőbb helyei

Virtuális utazásra hívjuk, ahol a madarak szemszögéből mutatjuk meg a Föld legszebb helyeit. Vigyázat, ha megnézi a fotókat, rögtön utat foglal valamelyik desztinációba.

Címkék: , , , ,hirdetés