Videó: „Engem az utca tanít élni” – Kezelésbe vették Pamkutyáék a Follow The Flow slágerét

Videó: „Engem az utca tanít élni” – Kezelésbe vették Pamkutyáék a Follow The Flow slágerét
© Forrás: YouTube / PamKutya
Budapest – Az iskolapadban ülve parodizálták ki a hiphop-együttes Nem tudja senki című számát, a videó pár nap alatt több mint másfél millió megtekintést szedett össze.

Hosszú idő után új paródiavideót adott ki a Pamkutya; a két srác ezúttal a Follow The Flow Nem tudja senki című dalát ferdítette kicsit el, és helyezte a cselekményét egy osztályterembe.

„Béla ezúttal tanárként próbál szerencsét, azonban találkozik a világ legpofátlanabb diákjával, Pistával, és egy kis összetűzésbe keverednek” – olvasható a videó alatti leírásban. Konfliktus, dráma és indulatok bő négy percben.

A paródia jelenleg vezeti a YouTube legfelkapottabb anyagait összegző listáját, a pénteki feltöltés óta másfél milliónál is több megtekintést hoztak össze vele. Mutatjuk az eredeti dalt is, viszonyításképpen:

Forrás: YouTube | PamKutya


A Follow the Flow a tavalyi Campus Fesztiválon is óriási bulit nyomott
Debrecen - Új időszámítás kezdődött a Follow The Flow zenekar életében akkor, amikor Szakács Gergő énekesként csatlakozhatott a két ismert rapper, Fura Csé és BLR mellé. Úgy vélik, így már teljes az összhang, s ez beindította a csapat sikerszériáját is. Legismertebb dalukra, a Nem tudja senki című s...
hirdetés