Videó: Enyhítésért fellebbeztek a kislétai szülők, akik 7 hónapon át embertelen körülmények között, bezárva tartották lányukat

Akt.:
Videó: Enyhítésért fellebbeztek a kislétai szülők, akik 7 hónapon át embertelen körülmények között, bezárva tartották lányukat
Kisléta – Hat év börtön a saját gyereküket kínzó anyának és apának. Éheztették, fogva tartották egyik gyereküket, és embertelenül bántak vele a vád szerint a kislétai szülők.

A 11 éves lány mindössze 21 kiló volt, amikor a rendőrök 7 hónapnyi fogság után kiszabadították. Egy 6-7 éves gyerek súlya ennyi általában. A mostani, nem jogerős ítélet után a szülők már nem mehettek haza, előzetesbe kerültek. Öt gyereküket már korábban elvették tőlük.

Forrás: RTL Klub


Elítélték a kislétai szülőket, akik éheztették, bezárva tartották kislányukat

A Nyírbátori Járásbíróság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt egyenként 6-6 év börtönbüntetésre és 6-6 év közügyektől eltiltásra ítélte K. I. és B. I. vádlottat, továbbá szülői felügyeleti jogukat a kiskorú gyermekek vonatkozásában megszüntette – tudta meg a Kelet-Magyarország dr. Toma Attilától.


Videó: 20 kilósan találtak rá – Elkezdődött a kislétai gyermeksanyargató szülők pere, de kizárták az újságírókat

Elkezdődött a gyermekük sanyargatásával vádolt szülők pere Nyírbátorban. A nő és férje a vád szerint egy zárkának átalakított spájzban tartották fogva az akkor még csak 11 éves kislányukat. A vádirat alapján alig adtak neki enni és inni, a gyermek alig 20 kiló volt – írja az rtl.hu.
hirdetés