Videó: Évekig is eltarthat a gyilkos orvos ügye

Videó: Évekig is eltarthat a gyilkos orvos ügye
© Forrás: tenyek.hu
Nyíregyháza – Akár 10 évbe is telhet, mire kiadják Magyarországnak azt a román férfit, aki a gyanú szerint fejbelőtt egy hazáspárt tavaly augusztusban Nyíregyházán. A tüdőgyógyászt Romániában kapták el a rendőrök, a gyilkos fegyverrel az oldalán. Az orvosnak először hazájában kell felelnie a bűneiért, akár több évre is börtönbe kerülhet. A tények.hu riportja.

Forrás: tenyek.hu


Az ember esze megáll: 10 évbe is telhet, hogy elítéljék a román orvost

Nyíregyháza – Akár 10 évbe is beletelhet, mire Magyarországon bíróság elé állíthatják a nyíregyházi emberöléssel vádolt román orvost, S. Dant (54). Ennyi ideig húzódhat ugyanis az eljárás, amit tiltott fegyverviselés miatt Romániában indítottak a tüdőgyógyász ellen – derült ki a blikk.hu cikkéből.

Nem akart a börtönben maradni – Merész kéréssel állt elő a román orvos

Nyíregyháza – A nyíregyházi gyilkossággal vádolt román tüdőgyógyásznak elege van a börtönből, úgy döntött, otthon szeretne karácsonyozni – derült ki a blikk.hu cikkéből.

Videó: A skizofrénia jeleit mutatja az emberöléssel vádolt román orvos

Nyíregyháza, Kolozsvár – Egyre zavarodottabb a gyilkossággal vádolt román orvos. A férfi állítólag csak arról hajlandó beszélni, hogy cellatársai bántalmazzák – ezt a férfi ügyvédje nyilatkozta a Tényeknek. Az előzetes tárgyalása hétfőn folytatódik, akkor azért fognak fellebbezni, hogy hazaengedjék a fogházból.

Bekattant a börtönben a nyíregyházi gyilkossággal vádolt orvos

Nyíregyháza, Kolozsvár – A nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsított férfi nem hagyhatja el a börtönt, aki ellen Romániában folyik eljárás tiltott fegyverviselés és fegyvercsempészet miat­t. Ügyvédje aggódik védence elmeállapota miatt, ami elmondása alapján egyre jobban romlik – adta hírül a Blikk.

Videó: Teljesen összeomlott a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja

Nyíregyháza, Kolozsvár – Öngyilkos lesz a nyíregyházi házaspárt fejbelövő román orvos, ettől tartanak a börtönben. Most állandóan figyelik, mert, azt mondják, teljesen összeomlott – adta hírül a Tények.

Meglátogatták az emberöléssel vádolt román orvost a gyermekei?

Nyíregyháza – Az előzetes letartóztatásban lévő férfit eddig kizárólag a bíróként dolgozó öccse és az ügyvédje látogatta Kolozsváron, ám úgy tűnik, komoly döntést hoztak az orvos gyermekei – derült ki a ripost.hu cikkéből.

Nyíregyházi lövöldözés – “Kétszer egymás után. Még a kezét sem emelte fel, vaktában célzott”

Nyíregyháza – Cáfolta a sajtóban megjelent híreket az a férfi, akit fejbelőtt egy román orvos a feleségével együtt Nyíregyházán.

Orosi tragédia: kétszer kértek jogsegélyt

Nyíregyháza – A nyomozás miatt jelenleg nem nyilvános a tartalma.

Nyíregyházi lövöldözés – Akár öt évet is várhat Magyarország a román orvos kiadatására

Kolozsvár, Nyíregyháza – Ügyvédje szerint akár öt évet is várhat Magyarország arra, hogy Románia kiadja az augusztus végi nyíregyházi lövöldözés gyanúsítottját – írta csütörtökön a Maszol.ro portál.

Családja sem látogatja a börtönben a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját

Kolozsvár – Magányosan várja az ítéletet romániai cellájában a tüdőgyógyász, aki augusztus utolsó napján kivégezte a nyíregyházi anyukát és megsebesítette annak férjét – tudta meg a blikk.hu.

Nyíregyházi lövöldözés – bíró a román orvos testvére

Nyíregyháza – A nyíregyházi gyilkosság áldozatának öccse bízik a méltó büntetésben.

Nyíregyházi lövöldözés – Nincs elévülési idő ebben az emberölési ügyben

Nyíregyháza – Azt nem tudjuk, hogy mikor adják ki a román férfit, de a végtelenségig nem lehet húzni az időt.

Videó: Évekig is elhúzódhat a román gyilkos kiadatása

Nyíregyháza – Már majdnem átlépte a börtön ajtaját a nyíregyházi gyilkos orvos, mikor tegnap este újból letartóztatták Romániában – adta hírül a tenyek.hu.

Nem adja ki Románia az emberöléssel vádolt orvost Magyarországnak

Bukarest – Csak a tiltott fegyverviselésért indított romániai büntető eljárásának lezárulása után adják át a román hatóságok a nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsított román orvost Magyarországnak: erről szerdán hozott jogerős határozatot a bukaresti legfelső bíróság.

Nyíregyházi lövöldözés – Etnikai érvekkel próbálják akadályozni a gyanúsított kiadását Magyarországnak

Bukarest – Etnikai érvekre hivatkozva próbálta meggyőzni a román legfelső bíróságot Magyarország kiadatási kérelmének elutasításáról pénteken a nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsított román orvos ügyvédje.

Orosi mészárlás: Muri Enikő támogatná az ikreket

Nyíregyháza – Anyagilag és lelkileg is támogatná Muri Enikő az ikerpárt, akinek édesanyját és édesapját lelőtte a román orvos – derült ki a blikk.hu cikkéből. – Az énekesnő nem csak a levegőbe beszél, már elindította a folyamatot, hogy anyagilag is a támaszuk legyen.

Videó: Eltemették a fejbelőtt édesanyát Máriapócson

Nyíregyháza, Máriapócs – Eltemették a Nyíregyházán fejbelőtt kétgyermekes anyukát. A gyilkosság orvos gyanúsítottja azt mondta a bíróságon: ˝Azért lőttem le, mert bár többször kértem, hogy házasodjunk össze, ő visszautasított azzal az indokkal, hogy román vagyok˝. A tüdőgyógyász hidegvérrel lőtte le a házaspárt, a nő azonnal meghalt, a férje életben maradt. A 40 éves nőt ma kísérték végső útjára a Máriapócsi temetőben – derül ki a tenyek.hu riportjából.

Nem akart hozzámenni és lerománozta, ezért lőtte le a nőt az orvos

Nyíregyháza – „Azért lőttem le, mert bár többször kértem, hogy házasodjunk össze, ő visszautasított azzal az indokkal, hogy román vagyok” – mondta a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja a a magyar hatóságok kiadatási kérelmének bírósági tárgyalásán.

Új videó az elfogásról: nadrágjába dugta a pisztolyt a román orvos

Nyíregyháza – A pólója alá, a nadrágjába rejtette a gyilkos fegyvert a román orvos, aki fejbe lőtte a nyíregyházi házaspárt. Amikor leteperték a rendőrök, akkor találták meg, az elfogásról most újabb videót tettek közzé, azonnal mutatjuk. A lelőtt anya meghalt, az apa – úgy tudjuk – már nincs kómában, felébresztették az orvosok, de a rendőrök még nem tudták kihallgatni – derült ki a tenyek.hu riportjából.

Őrzik a házat, ahol megölték a családanyát

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Polgármesteri Hivatal tájékoztatta portálunkat, hogy több szervezet összefogásának köszönhetően őrzik az orosi gyilkosság helyszínét, ahová a hétvégén ismeretlen tettesek betörtek.

Videó: “9 hónapos volt, és ütötte-verte” – Durva dolgokat árult el a román orvos szomszédja

Nyíregyháza, Fényeslitke – Betörtek a lelőtt nyíregyházi család házába múlt hétvégén. Azt nem tudni, hogy mit vittek el a gyilkosság helyszínéről, de külön nyomozócsoport keresi a betörőket. Közben a gyilkos orvos falujában azt mondták a Tényeknek a helyiek, hogy a férfi rendszeresen verte a feleségét, miután elköltöztek. Az orvos az üres házba vitte a szeretőit – derült ki a tenyek.hu riportjából.

Nyíregyházi lövöldözés – Betörtek a gyilkosság helyszínére

Nyíregyháza – Betörtek abba a nyíregyházi családi házba, ahol a múlt héten egy román állampolgár rálőtt egy házaspárra, amelynek tagjai közül a nő a helyszínen meghalt, a férfi pedig életveszélyes sérüléssel került kórházba – erősítette meg a helyi sajtóinformációkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI megkeresésére.

Emberölés Oroson: Értékes perceket veszítettek a mentők – Nem adtak ki távoltartási végzést az orvos ellen

Nyíregyháza – Csaknem egy hét telt el az orosi tragédia óta, de még mindig sok a megválaszolatlan kérdés. A meggyilkolt családanya korábban a Jósa András Oktatókórházban dolgozott, egykori kollégái segítőkész embernek ismerték, aki a munkáját odaadással, emberséggel végezte.

A nyíregyházi piacon vásárolta a gyilkos fegyvert az orvos

Nyíregyháza – A nyíregyházi feketepiacról szerezte be a gyilkos fegyvert Dan S., a gyilkos orvos – derül ki a Borsonline cikkéből. – Az emberölés gyanúsítottja az Evz.ro portálnak árulta el, hogy a nyíregyházi piacról vásárolta a fegyvert, amivel agyonlőtte R. Máriát, és az asszony férjét, Lászlót. Állítása szerint Nyíregyházán bárki könnyedén hozzájuthat a fegyverhez.

Életéért küzd a Nyíregyházán fejbe lőtt férfi

Nyíregyháza – Továbbra is az életéért küzd az a nyíregyházi férfi, akit a feleségével együtt az ikergyerekeik szeme láttára lőttek fejbe öt nappal ezelőtt.

Elhúzódhat a román orvos ügye – Nem akarja, hogy kiadják Magyarországnak

Kolozsvár – Még nem tudni, mikor adják át a magyar rendőrségnek a Kolozsváron letartóztatott román orvost, akit azzal gyanúsítanak, hogy Nyíregyházán megölt egy nőt, majd rálőtt annak férjére is.

Megsajnálta a gyerekeket, ezért nem lőtt rájuk

Nyíregyháza – Megsajnálta a gyerekeket, ezért nem lőtt rájuk – úgy tudjuk, ezt mondta a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja.

Beismerte tettét a nyíregyházi lövöldözés gyanúsítottja, a meglőtt családapa válságos állapotban van

Nyíregyháza – Beismerte a román bíróságon a gyilkosságot az orvos, akit azzal gyanúsítanak, hogy ikergyerekei szeme láttára lőtt rá egy házaspárra Nyíregyházán.

A kolozsvári ítélőtábla elfogadta a magyar kiadatási kérelmet

Bukarest – Elfogadta a kolozsvári ítélőtábla pénteken a magyar hatóságok kiadatási kérelmét, amelyben annak a román orvosnak az átadását kérték, akit a halálos kimenetelű szerdai nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsítanak.

Előre eltervezhette a gyilkosságot a román orvos, szabadsága első napján ölt

Nyíregyháza – Feltehetőleg előre eltervezte a gyilkosságot a sátoraljaújhelyi román tüdőgyógyász főorvos, ugyanis egy hónapos szabadsága első napján utazott Nyíregyházára – írja a Magyar Nemzet Online.

„Meglőtték anyáékat, meg fognak halni” – Új részleteket mesélt el nekünk a szemtanú

A lövéseket halló és a házba elsőként belépő szemtanút szörnyű kép fogadta, de a férfivel még tudott beszélni.

Már egész Európában keresik a nyíregyházi emberölés gyanúsítottját

Nyíregyháza – Európai elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség a Nyíregyházán elkövetett emberölés feltételezett elkövetőjét.

Videó: Fejéhez szorította a fegyvert, s azt kiabálta: meghalsz! – Megszólalt a férfi, aki rátalált a házaspárra

Nyíregyháza – Kamera elé állt az a férfi, aki megtalálta a családi házban lelőtt nőt és sebesült férjét. A férfi a Nyíregyházi Televíziónak nyilatkozott, állítása szerint biciklivel ment az utcán, amikor látta, hogy egy férfi kerékpárral megérkezik a házaspár házához.

Sátoraljaújhelyen volt főorvos a Nyíregyházán gyilkoló férfi, szerelemféltés állhat a háttérben

Egy féltékeny, visszautasított orvos lehet az, aki felelős a nyíregyházi házaspár lelövésért. A külföldi orvos évek óta Magyarországon praktizál. A rendőrség továbbra is keresi az 54 éves román állampolgárságú férfit. A nyíregyházi lövöldözésben egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában. A meglőtt orosi férfi életben van, fejlövéssel operálták szerdán este.

A nyíregyházi emberölés gyanúsítottját keresi a rendőrség

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható S. Dan 54 éves román állampolgár 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra.

Lövöldözés volt Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült

Lövöldözés volt szerda délután Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában.
hirdetés