Kisvárda Master Good – Görög-gólra Délczeg-válasz

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Kisvárda – Döntetlent játszott az NB II-es Kisvárda szlovák élvonalbeli ellenfelével a péntek délutáni futball edzőmeccsen.

Spanyol légiósait ugyan otthonhagyta, de a görögöket és grúzt valamint ukránt azért hozott magával Kisvárdára az MFK Zemplín Mihalovce a péntek délutáni edzőmeccsre. A nagymihályiak a szlovák bajnokság 12 csapatos mezőnyében a tizenegyedik helyen állnak, a télen a DVSC-t is legyőzték 3–1-re.

A válogatott meccsek miatti szünetben játszott mostani edzőmeccsen a szlovák csapat a negyedik percben a görög Kirjakosz Szaffidisz révén jutott előnyhöz, de nem sokáig vezettek a vendégek, mert Délczeg Gergely az első negyedóra végén egyenlített. Az ekkor kialakult 1–1 maradt a végeredmény a hajtós, jóiramú meccsen, amely után szabad hétvégét kaptak a várdai játékosok, és kedden délelőtt kezdik meg a felkészülést a jövő szombati, ajkai bajnokira.

Edzőmeccs

Kisvárda Mater Good–MFK Zemplín Mihalovce (szlovák) 1–1 (1–1)

Kisvárda: Ivancsics A. (Lékai) – Vári B., Izing (Graszl K.), Papucsek, Molnár R. (Fodor A.) – Lucas (Minczér), Lázár Zs. (Bagi I.) – Eszlátyi (Kulcsár K.) Erős G. (Nagy R.), Cseri T. – Délczeg (Koszta).
Gól: Délczeg, illetve Szaffidisz.
hirdetés