SZON - PR cikk

2013.02.25. 14:08

Közbeszerzési Konferencia az Esélycentrumba

A rendezvény előadója, az országosan elismert közbeszerzési szakember, a közbeszerzési konferenciák rendszeres szakmai szakelőadója, Budapestről, Dr. Tátrai Tünde Asszony lesz.

A rendezvény előadója, az országosan elismert közbeszerzési szakember, a közbeszerzési konferenciák rendszeres szakmai szakelőadója, Budapestről, Dr. Tátrai Tünde Asszony lesz.A közbeszerzési törvény, és egyes végrehajtási rendeleteinek 2012. január 01-ét követő hatálybalépése óta eltelt időszak jogalkalmazási tapasztalatain, egyes jogszabályi rendelkezések bemutatásán keresztül kiváló közbeszerzési szakértő jóvoltából betekintést nyerhet a közbeszerzési rendelkezések, előírások gyakorlati jellegű területére, valamint megismerheti a kapcsolódó 2013. évi törvényi változásokat azon a közbeszerzési konferencián, mely 2013. március 07-én,csütörtökön, Nyíregyházán az Esélycentrumban (Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41.) kerül megtartásra.

 Remélem, Önt és esetlegesen a téma iránt érdeklődő munkatársait, a kiváló előadó, valamint a tematika (közbeszerzési jogszabályi változások, de különösen az új törvény eddigi tapasztalatai, a gyakorlati esetek feldolgozása, ismertetése, megvitatása) végett is szakmai konferenciánkon majd a résztvevők között látjuk.

A rendezvény helyszíne: Nyíregyházán az Esélycentrumban (Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41.)

A rendezvényen szó lesz, többek között az alábbiakról:

- Újdonságok a magyar szabályozásban 2013

- Alvállalkozó, erőforrást nyújtó szervezet, ajánlattevő viszonya

- Hiánypótlási szabályok értelmezése

- Alvállalkozó és az ajánlattevő alkalmasságának igazolásában részt vevő szervezetek szabályai

- Aránytalanul alacsony ár és indokoláskérés

- Építési beruházásra vonatkozó sajátos szabályok a közbeszerzésben

- Szerződésmódosítást, tartalékkeret, többletmunka, pótmunka

- Elektronikus kommunikáció, elektronikus adatbázisok a közbeszerzésben

 A további tematikáról és a jelentkezési feltételekről Dr. Bendik Tamás konferencia szervezőnél érdeklődhet e-mail-en ([email protected]), és/vagy telefonon (70-371-6328)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában