Videó: Földönkívüli bújkált a kukoricásban? Mindenki a farmer kisfilmjén röhög…

Videó: Földönkívüli bújkált a kukoricásban? Mindenki a farmer kisfilmjén röhög…
USA – Hihetetlen felvétel! Vagy mégsem? Egy amerikai farmer azt vette észre, hogy valaki folyamatosan a kukoricásában bújkál, és letapossa a termést. Gondolta tetten éri kamerával. Ám arra nem gondolt, hogy a kukoricáját nem más, mint egy földönkívüli lény tapossa le.

Vagy méginkább egy gagyi földönkívüli maszkos fickó. Nem kérdés, hogy kamu a videó – az sem, hogy talán ez 2017 legnagyobb kamu UFO videóje. A kérdés csak az, hogy a farmer beépített fickójáról van szó, vagy tényleg valaki UFO maszkban hülyéskedik a kukoricásában, a farmer meg bevette, hogy tényleg földönkívüli. Inkább az előbbi lehet: az álcáról ugyanis ordít, hogy kamu. Volt aki kiszúrta, hogy ez bizony egy bármelyik boltban kapható egyen földönkívüli maszk – még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy saját jelmezt készítsenek.

Forrás: napiufo.hu


Nagy-Britannia, Mezőberény - Philip Mantle az egyik legkomolyabb brit ufókutatónak számít, akit nemrégiben a külföldi sajtó arról faggatott, melyek voltak a legérdekesebb esetei eddig. A kutató most nyilvánosság elé tárta a dokumentumait, amik között egy megdöbbentő magyar eset is szerepel. A kül...

Címkék: , , ,hirdetés