Videó: Hármasikrek érkeztek – A szomszédok is besegítenek a rendőrházaspárnak

Akt.:
Nem tudták, hogy mondják el gyermeküknek, hogy három testvére is lesz
Nem tudták, hogy mondják el gyermeküknek, hogy három testvére is lesz - © Forrás: tv2.hu
Mátészalka – Hármas ikrei születtek egy szabolcsi rendőrházaspárnak. Már van egy négyéves fiuk, de szerették volna, ha lenne még egy gyerekük, végül azonban hármas ikrek születtek.

Az ikrek között egy kisfiú, és két kislány van. A családnak a szomszédok is besegítenek, hogy el tudják látni a három gyereket.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályának vezetője, Kocsisné Kádár Erika r. őrnagy 2015. december 16-án egészséges hármas ikreknek adott életet. A három kis jövevény rendőr családba érkezett, az apa Kocsis Károly r. százados szintén a Mátészalkai Rendőrkapitányság beosztottja. Fiuk Nolen, valamint lányaik Noa és Karina a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában születtek meg, két idősebb testvérük mellé. Farkas József r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány 2015. december 31-én, hazaindulásuk napján a kórházban látogatta meg a családot. A főkapitány ajándékcsomaggal kedveskedett a kibővült családnak, a szülőket biztosította támogatásáról és sok örömet, jó egészséget kívánt nekik.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Hármas ikrei születtek a mátészalkai rendőr házaspárnak

Mátészalka – Mátészalkai rendőr házaspárnak születtek hármas ikrei 2015. december 16-án. tovább »
hirdetés