Videó: Hátborzongató titkos szobára bukkant egy munkás a házban, amiben éppen dolgozott

Videó: Hátborzongató titkos szobára bukkant egy munkás a házban, amiben éppen dolgozott
© Forrás: YouTube
USA – A férfi éppen felújította az épületet, amikor a garázs padlásán rátalált a furcsa helyiségre.

A videón – amit még a múlt hónapban vettek fel – egy férfi látszik, akit elmondása szerint azért küldtek egy Plant City-beli családi házba, hogy kitisztítsa a légkondit. Mialatt a rendszer csövein dolgozott a garázsban, valami nagyon furába botlott.

„Találtam egy részt a falon, ami egyáltalán nem hasonlított a többihez. Benyomtam, és egy titkos szoba tárult elém. A bejárathoz szőnyegezett folyosó vezetett.

A bezárt ajtó úgy tűnt, mint ha ott sem lenne”

– írta a férfi a videó jogait kezelő Viral Hognak.

A szobában szellőzők, festett faburkolat, padlószőnyeg és elektromos csatlakozók is voltak, sőt, a munkás még egy vécéként funkcionáló rögtönzött műanyagtölcsért is talált. A földön elszórtan hevert pár személyes holmi, és két rendszám is lógott a falon.

Szerencsére semmi nem utal arra, hogy itt valakit akarata ellenére tartottak fogva, mert a zárat az ajtó belső oldalán helyezték el, nem pedig kívül.

Miután a férfi megosztotta a videót, azt állította, valakitől megtudta, hogy a házban korábban egy bizonyos R.J. és anyja, Dee Dee Moore lakott. Moore-t 2012-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, miután a gyanú szerint megölt egy floridai lottónyertest.

A munkás szerint ezt a falon lógó rendszámok erősítik meg. A sztoriról beszámoló Mashable nem tudta igazolni az állítást.

Forrás: Mashable


Forrás: rtl.hu
Oroszország - Legalábbis orosz sajtóértesülések szerint erről vallottak a rendőrségnek, miután elfogták őket. A meggyilkolt emberek húsát és az abból készített pitéket állítólag megpróbálták eladni helyi éttermeknek. A férfi mobiltelefonja buktatta le a párt, elhagyta, és útépítők találták meg....

Fotó: boredpanda.com
Sokan hisznek a végzetben, abban, hogy semmi nem történik ok nélkül, mások viszont a véletlennek tulajdonítják a szokatlan eseményeket. Egy kutya három kölyke. Éppen, de megúszta. Ami a teherautón, a valóságban. A szitakötő lehet, hogy meglátta a tetoválást? Jó helyen, jó id...
hirdetés