Videó: Hiába az óvadék továbbra is az orosz börtönben marad a nyírmeggyesi kamionos

Videó: Hiába az óvadék továbbra is az orosz börtönben marad a nyírmeggyesi kamionos
Nyírmeggyes – Hiába gyűjtötték össze a többmilliós óvadékot, egy ideig még biztosan nem helyezik szabadlábra azt a magyar kamionost, aki Oroszországban elütött egy férfit. A sofőr szerint a baleset nem az ő hibájából történt, mégis letartóztatták. A családja szerint a férfit szörnyű körülmények között tartják fogva, sokat fogyott és telefonálni sem engedik – adta hírül a Tények.Nincs kiút a pokolból? – Ártatlan nyírmeggyesi kamionossal szórakoznak az oroszok

Oroszország – Mint arról korábban beszámoltunk, egy nyírmeggyesi kamionos sínylődik október eleje óta egy Moszkva környéki börtönben. A 46 éves férfiról bebizonyosodott, hogy nem volt hibás egy halálos kimenetelű balesetben, mégsem engedik el – a család pedig egyre elkeseredettebb.

 Videó: Nem bűnös, mégsem engedik ki az orosz börtönből a nyírmeggyesi kamionost

Nyírmeggyes, Oroszország – Magyar kamionsofőr sínylődik hetek óta egy Moszkva környéki börtönben. A halálos kimenetelű közúti gázolás felelőssége alól ugyan már felmentették, mégsem engedik haza az orosz hatóságok. A családja itthonról kétségbeesetten próbálja kiszabadítani őt a borzalmas börtön-körülmények közül – derült ki a tenyek.hu riportjából.
hirdetés