bűnügy

2020.06.07. 09:50

Elfogták a tiszarádi betörőt

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. R. 30 éves tiszarádi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. májusában bement egy tiszarádi lakóház udvarára ahol annak melléképületéből mérlegsúlyokat és egy szőlőprés öntvény részét tulajdonította el.

A rendőrök a helyszíni szemle és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és 2020. május 10-én elfogták a feltételezett elkövetőt. A 30 éves férfit a rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában