Videó: Horror a vonaton – Egy afgán tinédzser baltával támadt az utasokra Németországban

Akt.:
Videó: Horror a vonaton – Egy afgán tinédzser baltával támadt az utasokra Németországban
© Fotók: mirror.co.uk
Németország – A tinédzsert lelötték, amikor megpróbált elmenekülni a helyszínről. Többek szerint azt kiáltotta: Allahu akbar, mielőtt megsebesítetet volna az utasokat.

Három ember súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült meg a támadásban, amit egy 17 éves afgán menekült indított egy Treuchtlingenből Würzburgba tartó vonaton hétfő este. (A korábbi híradások még több áldozatról szóltak.)

A járat épp beért Würzburgba, amikor az egyedül utazó fiatalkorú fiú baltával és késsel felszerelve nekiugrott az utasoknak.

A hatóságok végül lelőtték a menekültet.

Forrás: mirror.co.uk


Bajor belügyminiszter: nincs iszlamista hálózatra utaló nyom a baltás-késes támadás ügyében

Berlin – A nyomozás első megállapításai alapján semmi nem utal arra, hogy a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás elkövetője kapcsolatban állt volna iszlamista hálózatokkal – mondta a bajor belügyminiszter kedden Münchenben.


Bajor belügyminiszter: Iszlám Állam-zászlót találtak a würzburgi támadónál

Berlin – Egy házilagos készítésű Iszlám Állam-zászlót találtak annak az afgán fiatalembernek a holmija között, aki a bajorországi Würzburg közelében rárontott egy vonat utasaira, és legkevesebb öt embert megsebesített – mondta kedden a bajor belügyminiszter.

hirdetés