Hajdú-Bihar

2013.01.18. 15:11

Cs. Tóth megy, Bódor jön

Debrecen - Bár január 11-én még cáfolta a polgármesteri hivatal azon értesülésünket, hogy nyugdíjba vonulna Cs. Tóth János, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője, a január 24-ei közgyűlés pénteken közzétett napirendjén szerepel az ezzel kapcsolatos előterjesztés.

Debrecen - Bár január 11-én még cáfolta a polgármesteri hivatal azon értesülésünket, hogy nyugdíjba vonulna Cs. Tóth János, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője, a január 24-ei közgyűlés pénteken közzétett napirendjén szerepel az ezzel kapcsolatos előterjesztés. Dr. Cs. Tóth Jánost 2011. április 1-től 2016. március 31-ig szóló időtartamra választották a rendezvényszervező cég élére. A csütörtökön tárgyalandó javaslat szerint az ügyvezető és munkáltatójának közös kezdeményezése alapján 2013. január 31. napjával közös megegyezéssel szűnne meg, illetve módosulna a munkaszerződése úgy, hogy „december 31-éig a társaság munkavállalója maradna, de 2013 nyarán öregségi nyugdíjra válik jogosulttá”.

Február 1-jétől Bódor Edit kerülhet a helyére, aki jelenleg a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. rendezvényigazgatója, előtte annak kulturális menedzsereként dolgozott, azt megelőzően pedig a Kölcsey Művelődési Központban szerzett tapasztalatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!