Helyi közélet

2015.05.04. 16:07

Jubiláltak a fehérgyarmati nyugdíjasok

Fehérgyarmat - A napokban jubilált a fehérgyarmati Barátság Nyugdíjas Klub, ugyanis az aktív közösség immáron a 30. születésnapját ünnepelte a szatmári városban, de nemcsak a csoport, hanem vezetője, Muzsai Zoltánné is évfordulót köszöntött klubtársaival e jeles alkalmon.

Fehérgyarmat - A napokban jubilált a fehérgyarmati Barátság Nyugdíjas Klub, ugyanis az aktív közösség immáron a 30. születésnapját ünnepelte a szatmári városban, de nemcsak a csoport, hanem vezetője, Muzsai Zoltánné is évfordulót köszöntött klubtársaival e jeles alkalmon. – Jómagam 15. esztendeje igazgatom a csoport munkáját és feladatvállalásait. Örülök, hogy sikerült közösen megünnepelnünk működésünknek 30. évfordulóját, melyre gálaműsorral készültünk, amit a Fehérgyarmati Művelődési Központban tartottunk meg. Rendezvényünkre Tunyogmatolcs, Panyola, Gulács, és Györtelek nyugdíjas klubját hívtuk meg. Csoportunk jelenleg 20 főből áll, s próbáinkat a városi idősek otthonában tartjuk. A közeljövőben szeretnénk még együtt kirándulásokon is részt venni – fogalmazott Erzsike néni, aki a továbbiakban is vállalta a fehérgyarmati klub vezetését.

- Széles Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában