Videó: „Imádkozzatok értünk!” – Rossz ómennek vették a helyiek, hogy egy óriási szörny tetemét dobta partra a víz

Akt.:
Videó: „Imádkozzatok értünk!” – Rossz ómennek vették a helyiek, hogy egy óriási szörny tetemét dobta partra a víz
Fülöp-szigetek – Különös, 6 méteres, szőrös tetemet dobott partra a víz a Fülöp-szigeteken, néhány helyi ember pedig attól fél, hogy a titokzatos szörny tetem rossz ómen, egy természeti katasztrófa előjele lehet.

Egy helyi lakos, Tam Maling szerint a lény megjelenése egy óriási földrengés előjele lehet, és azt mondta: “Kérlek, imádkozzatok értünk!”

Tengerbiológusok érkeztek a helyszínre, és mintát vettek az állatból. DNS teszttel fogják kideríteni, minek a tetemét is moshatta partra a víz. Első ránézésre azt mondták, vélhetően valamiféle bálnáról lehet szó. A tetem egyébként nagyon büdös volt – a szakértő folyamatosan öklendezett, miközben mintát vett belőle.

szorny2

Forrás: mirror.co.uk


Argentína - Riasztó dolog történt Totoras városában, egy titokzatos lény állítólag lemészárolt két kutyát, egy németjuhászt és egy pitbullt. Nem sokkal később pedig előkerült egy titokzatos fotó az állítólagos elkövetőről, ami sokkolta a helyi embereket. A több mint két méteres lény úgy néz ki, mint...

Liverpool - Igencsak meglepő tetemet dobott a partra Liverpoolnál a Mersey folyó: első ránézésre olyan, mintha valami prehisztorikus szörny lenne. Az állat azonosítását nehezíti, hogy igencsak rossz állapotban van a tetem - vélhetően jó ideje halott lehet. Van, aki szerint egy halott delfinről le...
hirdetés