Videó: Ismét felzendültek a hátborzongató hangok, amik egykor Nyíregyházára, Debrecenre és Miskolcra is a frászt hozták

Akt.:
Videó: Ismét felzendültek a hátborzongató hangok, amik egykor Nyíregyházára, Debrecenre és Miskolcra is a frászt hozták
Szlovákia – Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán is, de igazából az egész világon felvették már ezeket a borzalmas, titokzatos zajokat 2012, 2013 és 2014 körül. Most Szlovákiában csendült fel a pokolbéli kórus…

Alighanem ez modern korunk egyik legtitokzatosabb jelensége: évente egyre több beszámoló szól ilyen beazonosíthatatlan helyről érkező hangorkánokról. A 2013-ban készült nyíregyházi videó készítője elég hátborzongató kommentárral látta el a felvételt:

Nyíregyházán, 2013. 01. 11. Kb. 22 óra 10 perctől 22 óra 40 percig eddig sosem hallott, ismeretlen eredetű, rendkívül hangos, félelmetes hangok hallatszottak a téli éjszakában, az ég irányából. A hangok maximumra fokozódtak, olyanok voltak mint egy gázkitörés hangjai, néhol eltorzult emberi beszédet is ki lehetett venni, majd lassan elhalkultak.

Debrecenben 2012-ben körülbelül egy percig tartott a különös zaj.

De Miskolc sem maradt ki a sorból:

Hogy mi állhat a különös jelenség hátterében, arról megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint az UFO-k állnak a háttérben, mások természetes magyarázattal álltak elő, például hogy a kérekmozgás hangját lehet néha hallani, más kutatók a sarki fénnyel hozzák összefüggésbe a dolgot, és inkább elektromágneses jelenségnek gondolják.

Mutatjuk, hol hallották eddig a különös hangokat:

map

2015-ben még a TV2 is foglalkozott a különös jelenséggel:

Forrás: napiufo.hu


Kanada - A kanadai hadsereg a héten már felderítőgéppel is vizsgálta annak a hangnak a forrását, amit a Nunavut territórium lakói észlelnek mostanában. Sokan hallották már, de mindenki értetlenül áll a dolog előtt. A helyiek szerint a fura, "ping-szerű" hang a Fury and Hecla nevű szorosból, a ten...
hirdetés