Videó: Jézusra fogta, hogy az óceánba hajtott a Ferrarival

Videó: Jézusra fogta, hogy az óceánba hajtott a Ferrarival
Florida – Egy floridai kikötőből valaki minden előjel nélkül az óceánba csapódott egy tengerkék Ferrari 360 Modenával. Az esetről egy videó is felkerült a netre, de a magyarázat talán még érdekesebb.


Először is lássuk a vízbe csapódást!

Az a férfi, aki a videón eláztatja az olasz sportkocsit, James Mucciaccio volt. Amikor a rendőrautó leparkolt nem messze tőle, épp pakolászott, a kérdésre pedig, hogy miért parkolt be a kikötőbe, ahova nem lett volna szabad, azt mondta: egy barátja mindjárt felveszi hajóval. Bocsánatot kért, beszállt az autóba, visszatolatott, majd belehajtott a vízbe.

Mucciaccio ki tudott szállni a Ferrariból, egy halászhajó hamar kimentette, az autót viszont tíz méter mélyről, emelőzsákokkal kellett felhozniuk a búvároknak. A rendőrségi jelentés szerint a különös tettre egy zavaros magyarázattal szolgált Mucciaccio: “Jézus mondta, hogy hajtsak át egy kis kapun egy hatlábas ablakba. Jézus tett engem a legokosabb emberré a Földön, és nehéz ilyen felelősséggel bírni. A pénz két nap alatt jelentéktelen lesz, ne felejts el mosolyogni.”

A jelentés szerint mondott olyat is a rendőrnek az eset után, hogy az egyiptomi és nem hisz Jézusban, ezért hajott a vízbe. Az is kiderült, hogy a Ferrari rendszáma valójában egy másik autóról való: Mucciaccio a Ford Mustangjáról szerelte át, ám nem tudni, ezt ki sugalmazta neki.

A mentésről újabb videó készült.

Forrás: totalcar.hu


Egy perc az orosz utakról, amitől megtanulod értékelni a magyar autósokat...
Az orosz autósokat gyakran szidják, és legyünk őszinték, sokszor nem is ok nélkül. Elvégre nem véletlenül kerül ki onnan a legtöbb fedélzeti kamerás felvétel, amelyen aztán nevet az egész világ. Az alábbi videóba viszont tényleg mindent sikerült besűríteni, anélkül, hogy a kamera tulajdonosa próbálk...

Kirgizisztán - Esküvői videót forgattak egy drónnal, amikor valami nagyon váratlan dolgot sikerült felvenniük. A háttérben egy autós ezt a pillanatot választotta ahhoz, hogy oszlopnak csapja az autóját, aminek szinte megsemmisült a hátulja. Forrás: origo.hu [related-post post_id="41...
hirdetés