Videó: Kábítószer a kocsiban és otthon is – párja a melltartójába próbálta dugni a drogot

Akt.:
Kábítószert rejtett a kocsi
Kábítószert rejtett a kocsi - © Fotók: police.hu
Kisar, Vásárosnamény, Fehérgyarmat – A díler Kisaron akarta árulni a kábítószert. Az otthonát is átkutatták, ott is találtak drogot, méghozzá 32 darab alufólia csomaggal – a férfi párja próbálta elrejteni őket a melltartójában.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 27-én Kisarban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök a jármű csomagterében 30,14 gramm zöld növényi törmeléket, az előzetes szakértői vélemény szerint kábítószert találtak. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a sofőr továbbértékesítés céljából szállította az anyagot Kisar községébe. A rendőrök B. Zoltán 45 éves kislétai lakost a rendőrkapitányságra előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a férfit őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az eljárást szakértők bevonásával folytatják.

Ugyanezen a napon házkutatást tartottak a rendőrök a férfi vásárosnaményi tartózkodási helyén is, ahol 32 darab, összesen 9,7 gramm alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A paketteket B. Zoltán élettársa a melltartójába elrejtve próbálta meg eltüntetni. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 23 éves F. Marianna ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A rendőrök a nap folyamán a megyében további helyszíneken is tartottak ellenőrzéseket, ahol újabb növényi származékokat, és két helyszínen vágott dohányt is találtak. A rendőrök a nyomozás során több fogyasztót előállítottak, és tanúként meghallgattak, a gyanúsítottak köre pedig tovább bővülhet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés