Helyi közélet

2015.01.12. 07:44

Kigyulladt a függöny a koliban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

<span style="color: #000000;">Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből. </span>

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből. 

Egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának kéményében korom égett szombat délután Tuzséron, a Tölgyes úton. A záhonyi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók avatkoztak be. A lakásban egy felnőtt és öt kiskorú élt, akiket rokonoknál helyeztek el, mivel az ingatlan fűtés nélkül maradt.

Lakóház udvarán kialakított fém szerkezetű füstölőben a berakott hús gyulladt meg vasárnap délelőtt Mátészalkán, a Somogyi Béla utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a tulajdonos eloltotta. Személyi sérülés nem történt.

Folyosón lévő függöny gyulladt meg vasárnap este egy nyíregyházi kollégiumban. A város hivatásos tűzoltói percek alatt kiérkeztek, így a tűz nem terjedt tovább. Mivel felmerült a szándékosság gyanúja, ezért tűzvizsgálat is indult az esettel kapcsolatban.

Lakóház kéményében lerakódott korom égett vasárnap délután Nyírkátán, a Kazinczy Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. A lakás fűtés nélkül maradt, az ott lakó három felnőtt és egy gyermek rokonoknál helyezkedik el.

- SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában