Videó: Két megyén átívelő drogterjesztő hálózatot számoltak fel a szabolcsi zsaruk

Akt.:
Videó: Két megyén átívelő drogterjesztő hálózatot számoltak fel a szabolcsi zsaruk
© Fotók: police.hu
Nyíregyháza, Újfehértó, Téglás – Több helyszínen egyszerre csaptak le feltételezett kábítószer-terjesztőkre 2016. június 16-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai.

A gyanúsítottaknál és az Újfehértón, Tégláson és Nyíregyházán tartott házkutatások során a rendőrök összesen mintegy 200 gramm amfetamin származékot és több mint 500 gramm marihuánát foglaltak le.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával vette őrizetbe N. Tamás 30 éves újfehértói, A. Zsolt 29 éves, K. Krisztián 26 éves és O. Márk 19 éves nyíregyházi, valamint O. József 32 éves téglási lakosokat. O. Zoltán 36 éves téglási és P. József 26 éves nyíregyházi lakosokat kábítószer-birtoklása miatt vették őrizetbe.A gyanúsítottak előzetes letartóztatását kezdeményezi a nyomozóhatóság. Az eljárás során a rendőrök további tizenhat fogyasztót állítottak elő.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Óriási drogtanyát találtak Téglás mellett – Titkos ajtó vezetett a földalatti marihuánaültetvényhez

Debrecen, Téglás – Egy földalatti marihuánaültetvényt számoltak fel a Hajdú-Bihar megyei nyomozók Tégláson. Több mint hatvanmilliót ér a drog és a dohány, amit két férfitól lefoglaltak.
hirdetés