Videó: Kollányi Zsuzsi Valentin-napi klippremiere

Videó: Kollányi Zsuzsi Valentin-napi klippremiere
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Szívhez szóló költeménnyel készült a Valentin-napra Kollányi Zsuzsi. A belevaló kismama egy romantikus duettel lepi meg rajongóit, amit Szolnoki Péterrel közösen adnak elő.

A dalt Zsuzsi szerelmével, Abelovszki Attilával közösen írta, Szolnoki Péterrel pedig tökéletes párost alkotva énekelik meg az érzelmeket.

„Az, hogy Szolnoki Petinek, Magyarország egyik legcsodálatosabb férfihangjának megtetszett ez a szám és boldogan elénekelte velem, csak emeli a szememben az értékét. Remélem, hogy ez a minden ízében szerelmes költemény mindenkinek a szívébe belopja magát.”

Az új szerzemény több szempontból is fontos Zsuzsinak. Azon túl, hogy saját szerelmét öntötte a dalba, a videóklip egyfajta nosztalgia is.

„Ez a szám különösen fontos nekem minden érzelmi vonatkozásában, hiszen még várandós voltam, amikor a klipjét forgattuk. Azért vártunk vele Valentin-napig, mert ma van az egyik fiam névnapja is, így egyszerre ünneplem vele a szerelmemmel közös életünket és a családunk születését is.”- mesélte Zsuzsi.


Induljon a nosztalgiavonat! Tíz magyar dal, ami idén lett húszéves, de még mindig hallgatjuk. Sokunk számára a ’90-es évek úgy tűnnek, mintha csak tegnap lettek volna, aztán amikor rájövünk, hogy 1999 már két évtizede volt, az azért durva. Nincs mese, az idő csak úgy repül, a legnagyobb hazai ...

Debrecen, Nyíradony - A helyszín rengeteg hajdú-biharinak lehet ismerős. Csütörtök este 6 órakor tartották a Tőled kaptam én című dal klippremierjét a legnépszerűbb videomegosztón. A számot a debreceni Desperado együttes Szarvas Józseffel, művésznevén Josh-sal vette fel, a klipforgatás helyszínéü...
hirdetés