Videó: Kondás Elemér szerint javult a csapat, mert most később hoztak össze egy büntetőt

Videó: Kondás Elemér szerint javult a csapat, mert most később hoztak össze egy büntetőt
© Fotó: KM-archív
Kisvárda – Nem kezdte túl jól az élvonalbeli szereplését a Kisvárda Master Good csapata. Az első meccsen a Mol Vidi FC verte el őket 4-0-ra. A második fordulóban pedig a Budapest Honvéd is rúgott négy gólt a Kisvárdának.

A kisvárdai együttes rengeteg hibát vétett mindkét mérkőzésen, amit egyszer se sikerült javítaniuk. A Honvéd ellen volt tizenegyes és öngól is.

Jól futballozott a Honvéd, az elején főként hosszú labdákkal próbálkoztak, középen járatták a labdákat és a beinduló embereket keresték, ezt jól levédekeztük. Sajnos egy szögletből megkaptuk a büntetőt, de ebben már javultunk, a múltkor a 13. percben kaptuk, most a 25. perc környékén. Ezt követően már menni kellett az eredmény után, a Honvéd nem változtatott. A második félidőt rosszul kezdtük, odaadtuk az ellenfélnek a labdát, utána luftot rúgtunk, ha ezeket a hibákat nem tudjuk kiküszöbölni, nem lehetünk eredményesek”

– nyilatkozta Kondás Elemér az M4 Sportnak, amit ezen a linken meg is lehet tekinteni.

Forrás: M4 Sport


Danilo végül nem ebből a mozdulatból, hanem büntetőből szerzett gólt
Kisvárda - Most a második félidőre zuhant össze a Kisvárda, a Honvéd ellen is pont és gól nélkül maradtak. Az első forduló eredménye, kényszer és sérülés miatt is változtatott a Mol Vidi elleni összeállításon Kondás Elemér. Melyik az az edző, aki 4–0-s vereség után ne nyúlna bele a csapatba? – megt...
hirdetés