Videó: Körözött orgazdát fogtak Nyíregyházán

Akt.:
Videó: Körözött orgazdát fogtak Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte a férfi.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2018. január 31-én 9 óra 45 perckor Nyíregyházán elfogtak egy körözött férfit, aki utasként közlekedett egy teherautóban. A férfi igazoltatásakor kezdetben testvére adatait akarta bediktálni, de nem tudta megtéveszteni a rendőröket. K. Zsolt 38 éves tornyospálcai lakos ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést, mivel a jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Szökésben lévő bűntársait a rendőrök alig egy hónappal korábban fogták el Újkenézen. A 38 éves férfi büntetés-végrehajtási intézetbe történő átkíséréséről intézkedtek a rendőrök.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Újkenéz - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya munkatársai két körözött férfit fogtak el Újkenézen 2018. január 5-én. B. István 43 éves és B. Gábor 41 éves újkenézi lakosok ellen a bíróság adott ki elfoga...
hirdetés