Helyi közélet

2015.01.02. 11:43

Táncos-dalos újévköszöntő

Nyíregyháza - Tirpák szilveszteri mulatságra hívta tagjait és minden kikapcsolódni vágyót az óév utolsó napján a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület a Mandabokori Művelődési Házba.

Nyíregyháza - Tirpák szilveszteri mulatságra hívta tagjait és minden kikapcsolódni vágyót az óév utolsó napján a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület a Mandabokori Művelődési Házba. Bár a rendezvény batyus jellegű volt, egy „batyut” minden belépőnek az ajtó előtt kellett hagynia: a 2014-es esztendő terheit, gondjait, problémáit. A lelkes tirpákok ez alkalommal is dallal, tánccal és muzsikával búcsúztatták a régi, és köszöntötték az új esztendőt.

Elhangzott: eredményes, sikeres évet zárt az egyesület és a mandasi klub, hála a tagság lelkesedésének, kitartásának, példás csapatmunkájának. Programjaikon és fellépéseiken keresztül sokakkal sikerült megismertetni és megszerettetni a tirpák értékeket, hagyományokat.

- Gyebrószki János, elnök -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában