Videó: Leszakadt egy óriási szikladarab Zákinthosz partjainál

Akt.:
Videó: Leszakadt egy óriási szikladarab Zákinthosz partjainál
© Forrás: YouTube / MirraMoto
Görögország – Az eset a hajóroncsáról is ismert Navagio-öbölben történt csütörtökön. Legalább hét ember megsérült.

Hatalmas robajjal zúdult a vízbe egy szikladarab csütörtökön Zákinthoszon, a turisták körében igen kedvelt Navagio-öbölben (ami Hajóroncs-partként is ismert). Helyi jelentések szerint összesen heten sérültek meg az omlás miatt, egyikük állapota sem életveszélyes.

Ezt a partszakaszt zártsága és meredek sziklafalai miatt csak hajóval lehet megközelíteni, így csütörtökön is több vízi jármű horgonyzott a közelben. A leomló szikladarab erős hullámokat keltett, így több is felborult közülük – mondta egy szemtanú a BBC cikke szerint.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rock slide @ shipwreck beach. Thankfully no one is hurt. Destroyed 2 small ⛵ though. #rickslide #rockfall #shipwreckbeach #justhappened

Nathelie Meng (@nathelie0521) által megosztott bejegyzés,

A sérültek között van többek között egy 34 éves cseh nő, aki csigolyatörést szenvedett. Férjének és két gyermeküknek is kórházi kezelésre volt szüksége.

Eltűnt személyről vagy személyekről nem érkezett jelentés.

Forrás: BBC


Wrightsville - 150 kilométer per órás széllökésekkel és heves esőzésekkel érte el az Egyesült Államok keleti partját a Florence hurrikán. Az időjárás miatt több mint egy millió embert evakuálnak, míg közel fél millió háztartást érint áramkimaradás az állam területén. Brandon Locklear meteorológu...
hirdetés