Videó: Másfél hét alatt 14 autót törtek fel a Jósavárosban elcsípett férfiak

Videó: Másfél hét alatt 14 autót törtek fel a Jósavárosban elcsípett férfiak
© Fotók: police.hu
Nyíregyháza, Nyírtura – 14 gépkocsi feltörésével és egy robogó eltulajdonításával gyanúsítanak a nyíregyházi rendőrök két nyírturai férfit.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai 2017. március 9-én elfogták azt a két nyírturai férfit, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt másfél hét alatt 14 gépkocsit törtek fel a város területén. A férfiakat a késő esti órákban Jósaváros egyik utcájában igazoltatták a rendőrök. Hátizsákjukban különféle eszközöket – köztük erővágót, feszítővasat, fogót és csavarhúzót – találtak, melyeket feltehetően a korábbi bűncselekmények elkövetéséhez használtak.

A rendőrkapitányságra előállított 21 éves P. Zsoltot és a 22 éves P. Rolandot lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik beismerő vallomást tettek. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak egyik alkalommal egy nyíregyházi társasházi lakáshoz tartozó garázsba is betörtek, ahonnan egy robogót, bukósisakokat és motoros kabátokat tulajdonítottak el. A rendőrök a gyanúsítottak lakóhelyein tartott házkutatások alkalmával a lopott robogót, valamint a feltört gépkocsikból eltulajdonított autós rádiókat megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészségnél előzetes letartóztatásuk indítványozására.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés