Videó: Megérkezett Kowáék új klipje

Akt.:
Videó: Megérkezett Kowáék új klipje
© Forrás: Youtube / Kowalsky meg a Vega
Debrecen – A Főnix csarnokbeli februári nagy koncerten forgatták legújabb videójukat Kowáék.

A megyei kötődésű Kowalsky meg a Vega a legnagyobb videómegosztó portál felkapott zenei listájának nyolcadik helyét foglalja el a március 10-én megjelent klippel. A Mindenem című dalt már csaknem 125 ezren látták, és több mint hatvan hozzászólás érkezett a kisfilm alá a YouTube-on. Kowáék a hivatalos honlapjukon közzétettek egy szavazást, melyben arra kíváncsiak: az embereknek melyik a kedvenc dala az Árnyék és Fény nagylemezről. Jelenleg az első helyen 1098 szavazattal a Mint egy jel című zene áll, ám a debreceni „megakoncerten” felvett klip az eddig leadott voksok alapján az ötödik helyen áll, 356 szavazattal.

A zenekar a Facebook-oldalán is közzétette a klipet, és az alá érkezett kommentek alapján a közönségnek is nagyon tetszik a legfrissebb videó. „De jó látni a cuki gyerekfejeket a közönség soraiban! Olyan édesek! Szuper észrevenni, mennyire sokfélék vagyunk, s mennyire szeretünk benneteket! Igazi családias hangulatú a klip, köszönjük!” – írta az egyik rajongó. Olvashatunk egy olyan kommentelőtől, aki felfedezte magát a klipben. „Teljes libabőr, lehet ezt még fokozni? Újra átéltem a csodát, imádtam és imádom minden pillanatát! Köszönöm az élményt, és köszönöm, hogy szerepelhetek a klipben! Ismét hatalmasat alkottatok, gratulálok!” A zenekar hivatalos közösségi oldalán a poszt alá 191 hozzászólás érkezett, emellett 521-en osztották meg a klipet, illetve több mint 2600-an lájkolták a bejegyzést.

ND


A 43 éves énekes bízik abban, hogy húsz év múlva is legalább annyi programja lesz a gyermekeivel, mint most
Debrecen - A karizmatikus énekes szerint önmagunkon keresztül javítható meg a világ. Interjú Kowalskyval, a Kowalsky meg a Vega zenekar frontemberével. Teltházas koncertet adott a napokban Debrecenben a Kowalsky meg a Vega, ami a banda népszerűségét ismerve egyáltalán nem számított meglepetésnek....

Kowalsky koncert
Debrecen - Kowalsky meg a Vega lemezbemutató koncertjét pénteken este tartotta a Lovardában. Fotó: Molnár Péter
hirdetés