Videó: Megerőszakolták a nőt a szaunában, aztán felszolgálták a húsát egy bulin (18+)

Akt.:
Videó: Megerőszakolták a nőt a szaunában, aztán felszolgálták a húsát egy bulin (18+)
Oroszország – Rémfilmbe illő eset történt az oroszorszi Novokuznyeckben egy házibulin: két férfi, Kirill Nemykin és Sergey Metlyayev becsaltak egy részeg nőt a szaunába, majd rávetették magukat és megerőszakolták. De az igazi borzalom csak ezután vette kezdetét.

A nő sokat ivott, így fel sem fogta, mi történik vele, de aztán szép lassan magához tért a bódulatból, és vitatkozni kezdett a férfiakkal, megfenyegette őket, hogy feljelentést tesz a rendőrségen. A férfiak ekkor leütötték a nőt és egy alaksori helyiségbe zárták. A nő amikor magához tért, dörömbölni kezdett az ajtón. A férfiak kinyitották az ajtót, de amikor a nő kidugta a fejét, Nemykin egy konyhakéssel elvágta a torkát.

A testet ezután kihúzták a ház verandájára, ahol baltával feldarabolták, és minden részét megfőzték. Metlyayev egy főtt emberi lábbal tért vissza a buliba, amit ajánlgatni kezdett a többi embernek, hogy egyenek csak belőle, nagyon remek lesz. A vendégek olyan részegek voltak, hogy voltaképp fel sem fogták, mi történik.

A gyilkosság és a kannibalizmus híre csak 1 év elteltével jutott el a rendőrséghez. Az elkövetőket tettükért 12 év börtönbüntetésre ítélték.

Forrás: borsonline.hu
hirdetés