Videó: Meggyilkolták a 75 éves fehérgyarmati nőt az otthonában – vádat emeltek egy férfi ellen

Videó: Meggyilkolták a 75 éves fehérgyarmati nőt az otthonában – vádat emeltek egy férfi ellen
© Forrás: police.hu
Fehérgyarmat – A rendőrség befejezte a nyomozást és vádemelési javaslatot tett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2015. augusztus 5-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette K. Zsolt 37 éves fehérgyarmati lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható annak a 75 éves asszonynak a megölésével, akit fehérgyarmati otthonában 2015. május 20-án holtan találtak.

A rendőrség kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság 2015. augusztus 8-án elrendelte és a nyomozás tartama alatt mindvégig fenntartotta a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Megöltek egy egyedül élő asszonyt Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat – Megöltek egy egyedül élő asszonyt az otthonában Fehérgyarmaton – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrség honlapján csütörtökön. tovább »

Emberölés gyanúja Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat – Fehérgyarmati lakásában találtak rá az idős nő holttestére szerdán délután.tovább »
hirdetés