Videó: Mindenki ledöbbent, hogy egy törékeny, 60 éves nő verte eszméletvesztésig a férfit Nyíregyházán

Videó: Mindenki ledöbbent, hogy egy törékeny, 60 éves nő verte eszméletvesztésig a férfit Nyíregyházán
© Képek: tenyek.hu / police.hu
Nyíregyháza – 20 ezer forintért bottal verte össze szomszédját egy nyíregyházi nő. A 60 éves asszony két nappal ezelőtt átment a 36 éves, alvó férfihoz, és ütni kezdte. Szétverte a fejét és az arcát, a férfinak több csontja is eltörött. A nő ki is rabolta áldozatát, belenyúlt a zsebébe, elvette a pénzét majd elmenekült a helyszínről – írja a tenyek.hu.

Rablás és súlyos testi sértés miatt folytat büntetőeljárást H. Tiborné 60 éves nyíregyházi lakos ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

– A nő július 4-én 22 órakor bement egy 36 éves nyíregyházi férfi házába, akit egy bottal bántalmazni kezdett, majd nadrágja zsebéből készpénzt vett el, és távozott a helyszínről. A súlyos sérüléseket szenvedett sértett a történtekről másnap tett bejelentést a rend­őrségen. A nyíregyházi nyomozók a feltételezett tettest néhány órán belül lakásában elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a további eljárást a nő őrizetbe vétele mellett folytatja – közölte szerdán a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Forrás: tenyek.hu / KM


Videó: 60 éves nő vert össze és rabolt ki egy férfit Nyíregyházán

Nyíregyháza – A 60 éves nő bement egy 36 éves férfi házába, megverte egy bottal és elvitte a pénzét.
hirdetés