Videó: Műlábbal érkezett a bíróságra a nyírkátai férfi – Zárt tárgyalást tartottak

Akt.:
Videó: Műlábbal érkezett a bíróságra a nyírkátai férfi – Zárt tárgyalást tartottak
© Forrás: tenyek.hu
Nyírkáta – Levágatta a lábait, hogy egymilliárd forintos kártérítést kapjon- ezzel vádolnak egy nyírkátai férfit. A 49 éves férfi több biztosító társasággal is szerződést kötött, majd egy vonat áthajtott a végtagjain. Az egyik biztosító ki is fizette neki a 9 és fél millió forintot, a többinek viszont gyanús lett a sok szerződés. A férfi műlábbal érkezett a bíróságra, nyilatkozott a Tényeknek. Most azokat a társaságokat perli, akik csalást sejtettek és nem fizettek – derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


Videó: Véletlenül esett, vagy direkt ugrott a vonat alá a nyírkátai férfi? Nem hisznek neki, ő is perel

Nyírkáta – Beperelte a biztosítókat az a nyírkátai férfi, akinek lábát két évvel ezelőtt vágta le egy vonat a nyírcsászári vasútállomáson. Hiába volt biztosítva 14 társaságnál, 29 szerződéssel, nem fizetnek neki – derült ki az rtl.hu riportjából.


Beperelte a biztosítókat az öncsonkítással vádolt nyírkátai férfi

Nyírkáta – Sándor mindkét lábát még két éve vágta le a vonat Nyírcsászáriban, az eset előtt több biztosítást kötött meg. Júliusban vádat emeltek ellene csalás miatt, most azonban ő perli a biztosítókat – adta hírül a Bors.


Videó: Börtön vagy kártérítés jár a levágott láb után?

Nyírkáta – Az ország eddig legnagyobb biztosítási ügye, vagy az ország legnagyobb biztosítási csalása. Egy nyírkátai férfi, Sándor az ügy főszereplője, aki két évvel ezelőtt a vonat alá került, és mindkét lábát elvesztette. Sándor korábban majdnem 30 biztosítást kötött, ezért járna neki most a hatalmas összeg. Vagy, ha úgy ítélik meg, hogy csalt, akár 10 év börtön – derült ki a Házon kívül riportjából.

 


Videó: A feleség végignézte, ahogy férje levágatta a lábait a pénz miatt Nyírcsászáriban

Nyírcsászári – Akár 10 évet is kaphat az a csaló, aki a gyanú szerint biztosítási pénzért feküdt egy vonat elé tavaly előtt Nyírcsászáron. Ha nem vették volna észre a csalást, csaknem 1 milliárd forintot fizethettek volna neki a biztosítók. Ehelyett a rendőrség most vádemelést javasol ellene.

 


Azóta két rugós művégtaggal közlekedik s azt mondja: az élet megy tovább!

Nyírkáta – A helyiek nem értik, hogy feküdhet valaki direkt a vonat alá. Furcsa embernek ismerték meg Cs. Sándort.

Egymilliárdért vágatta le a lábait a nyírkátai férfi

Nyírkáta – Több biztosító társaságnál is kötött balesetbiztosítást, majd szándékosan bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán.
hirdetés