Videó: Mumifikálódott holttest a kisvárdai társasházban – A szomszédok szerint 3 éven át ott lehetett a gyilkos hullája

Akt.:
Videó: Mumifikálódott holttest a kisvárdai társasházban – A szomszédok szerint 3 éven át ott lehetett a gyilkos hullája
© Forrás: tenyek.hu
Kisvárda – Egy volt rendőr múmiáját találták meg egy kisvárdai társasházi lakásban. A szomszédok szerint a holttest már évek óta a lakásban lehetett, de mostanáig senkinek nem tűnt fel semmi. Nem éreztek furcsa szagot és a tele tömött postaláda sem keltette fel bennük a gyanút.

A mumifikálódott holttestet az elhunyt férfi egykori párja találta meg – derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


A boncolás adhat választ a kérdésekre

A legbiztosabb támpontot az a személy tudná adni, aki utoljára látta az elhunytat.

Egy rejtélyes halál­eset foglalkoztatja mostanában Kisvárda lakóit. Az egyik társasház lakásában ugyanis a napokban egy 51 esztendős férfi holttestére találtak, s a helybeliek úgy tudják, hogy az elhunyt személynél már hosszabb ideje beállhatott a halál. Minderre abból következtetnek, hogy régóta nem találkoztak vele sem a házban élők, sem pedig az ismerősei. A legbiztosabb támpontot az a személy tudná adni, aki utoljára látta, csakhogy a helybeliek szerint az elhunyt „magányos farkas” volt, aki nemigen kereste az emberek társaságát.

Közigazgatási hatósági eljárás

Mivel nincs tanú, aki közelebbit tudna a halál okáról, a rendőrség rendkívüli halál­esetként kezeli az ügyet, s majd a hatósági boncolás segít az orvosszakértőnek annak a megállapításában, hogy mi lehetett a halál oka, s hogy vajon mikor következett be. – Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Kisvárdai Rend­őrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit – tájékoztatta lapunkat Dr. Fedor Rita őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A városban kapott információink szerint egykoron rendőrként is dolgozott az elhunyt személy, de akkor már rég kilépett a rendőrség kötelékéből, amikor tíz évvel ezelőtt egy húsvágó bárddal ugyanabban a lakásban megtámadta alvó édesanyját, aki akkor életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény miatt a férfit börtönbüntetésre ítélték.

Sokan csak csodálkoztak

Kisvárdai tudósítónk, Vincze Péter hétfő délelőtt kerékpárra ült, hogy körbekerekezve a várost megtudja: a helybeliek hallottak–e az elmúlt héten megtalált, egyes hírek szerint mumifikálódott holttestről. A megkérdezett városlakók csak néztek rá, s visszakérdeztek: „A tornyospálcai ügyről van szó?” Mint kiderült, a legtöbben nem is hallottak az esetről, s csak csodálkoztak, hogy mi is történt a városukban.

– Csak csendben jegyezték meg néhányan, hogy a lépcsőházban lakók mindezt miért nem vették észre. Mind a két lakótelepen jártam. Az egyiken nem találkoztam olyanokkal, akik hallottak volna erről a rendkívüli halálesetről, az a lakótelep pedig, ahol az eset történt, teljesen „kihalt” volt, még a napsütéses oldalakon sem sütkérezett senki.

08-2008-dec-3-szerda

KM


Kisvárda - Az egyik kisvárdai társasház emeleti lakásában mumifikálódott holttest került elő, a Blikk információi szerint a múmia egy férfi holtteste, akit korábban 8 év börtönre ítéltek, mert kivégezte az édesanyját húsbárddal. – Éppen műszakból jöttem haza, amikor nagy zörgés hallatszott a lépc...
hirdetés