Videó: Nyíregyházán árulta az újfajta drogot

Akt.:
Videó: Nyíregyházán árulta az újfajta drogot
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták B. János 59 éves nyíregyházi lakost 2018. október 1-jén.

A férfit nyíregyházi lakóhelyén fogták el a rendőrök, ahol a nyomozás adatai szerint árusította a bódítószert. A büntetőeljárás alatt a rendőrök több fogyasztót is kihallgattak, akik B. Jánostól vásárolták a tiltott szert. A gyanúsított otthonában megtartott házkutatás alatt a nyomozók 17 alufólia pakett, 10,6 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A rendőrök B. Jánost előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy a most lefoglalt és a hasonló ismeretlen eredetű és összetételű szerek rendkívül ártalmasak lehetnek az egészségre, az emberi szervezet működését negatívan befolyásolhatják. A fogyasztók gyakran kerülnek azonnali egészségügyi, illetve kórházi ellátást igénylő állapotba a bódítószer elfogyasztását követően.

drog1

Arra kérjük Önöket, hogy ne vásároljanak, és ne fogyasszanak ilyen szereket! Ártalmas élettani hatásaikon túl az új pszichoaktív anyagok árusítását és birtoklását is törvényi rendelkezés tiltja és büntetni rendeli!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés