Videó: Otthonában termesztette a marihuánát a gávavencsellői férfi

Videó: Otthonában termesztette a marihuánát a gávavencsellői férfi
© Fotók: police.hu
Gávavencsellő – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Zsolt 41 éves gávavencsellői lakos ellen.

A rendőrök a férfi gávavencsellői otthonában tartottak házkutatást 2018. január 9-én. Az intézkedés alatt a rendőrök a lakóház egyik szobájában 24 tő, különböző fejlettségi szinten lévő cannabis növényt találtak.

A kábítószernek minősülő, THC hatóanyag tartalmú növények termesztéséhez szükséges speciális körülményeket a férfi szekrényekben alakította ki. A rendőrök az élő növényeken túlmenően, 6,6 gramm amfetamin hatóanyag tartalmú kábítószert, valamint 18,8 gramm pakettekben kicsomagolt THC hatóanyag tartalmú marihuánát, illetve 27 darab, ültetésre váró cannabis magot találtak és foglaltak le. A rendőrök a termesztéshez szükséges eszközöket is lefoglalták. K. Zsolt gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a kábítószert saját fogyasztásra termesztette. A gyanúsított szabadlábon védekezik.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés