Videó: Para – Riasztó szörnyeteget filmezett az ablakba kitett iPad

Videó: Para – Riasztó szörnyeteget filmezett az ablakba kitett iPad
USA – Már-már sokkot kapott az az amerikai férfi, aki késő éjjel a teraszára kipillantva egy furcsa, emberszerű, szürke lényt vett észre a félhomályban, amint egyenesen őt figyeli. Rick Grebenik rögtön fogta az iPad-ját, és az ablakba tette, az pedig rögzítette a félelmetes lény minden mozdulatát.

A halálra rémült férfi közben a legjobb barátját hívta fel telefonon – az ő beszélgetésük hallatszik a videó alatt -, miközben rémült hangon számolt be ismerősének arról, hogy épp egy démoni lényt lát az ablakból, a riasztó alak odakinn egyre közelebb ólálkodott a verandához. Ám végül nem hatolt be a házba, úgy viselkedett, mint ami fél a fénytől, egy darabig kíváncsian nézegetett csak befelé, aztán elsomfordált vissza a sötétségbe.

A férfi feltöltötte az internetre a videót, és azóta kapott hideget is, meleget is. Sokak szerint hamisítvány a felvétel, ám sok ismerőse megvédte az amerikai férfit: azt állítják, egy teljesen beszámítható, megbízható emberről van szó, akinek ráadásul a korábbi videói is tanúskodnak róla, hogy csak amatőr videók gyártásához ért, nem valószínű, hogy trükkfelvételekkel kísérletezne.

Akadt olyan is, aki azt mondta, vélhetően csak egy pucér szatírt sikerült lencsevégre kapnia. Akárhogy is, a videó maga azért elég ijesztő.

Forrás: napiufo.hu
Malajzia - És még azt se nagyon tudják megállapítani mi lehetett... Az ember elsőre kígyóra tippelne, de a felvétel készítője szerint egyáltalán nem olyan volt a feje... A 25 éves Zul Hanif Anip, a felvétel készítője igencsak ledöbbent, amikor észrevette, hogy egy hatalmas, 2 méteres, kígyószerű ...

Címkék: , , ,hirdetés