Videó: Pokoli tűz Örökösföldön, 12 embert vittek kórházba

Akt.:
Videó: Pokoli tűz Örökösföldön, 12 embert vittek kórházba
© Fotók: Levadászva / Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A tűzzel érintett lakásból egy embert eszméletlen állapotban hoztak ki és adtak át a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították kórházba a lakót. További tizenegy embert füstmérgezés miatt szintén elszállítanak.

Egy ember súlyosan megsérült, többen füstmérgezést szenvedtek

Eloltották a tűzoltók a nyíregyházi Fazekas János téri társasházi lakástűz lángjait. Mint arról korábban hírt adtunk, tűz ütött ki egy társasház egyik hatodik emeleti lakásában. A helyszínre elsőként kiérkezett városi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték oltani a lángokat, a munkálatok idejére kiürítették a háztömböt, mintegy kilencven lakó hagyta el ideiglenesen otthonát. A tűzzel érintett lakásból egy embert eszméletlen állapotban hoztak ki és adtak át a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították kórházba a lakót. További tizenegy embert füstmérgezés miatt szintén elszállítanak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Korábban írtuk: Lángokban áll Nyíregyházán az Örökösföldön egy lakás . A tűz az 5. emeleten keletkezett, de már a 6. és 7. emelet teraszát is elérték a lángok! – írja a Levadászva.

Az oltás kívülről

A videó azt a pillanatot rögzítette ahogy a tűzoltók elérik az 5. emeleti erkélyt és megkezdik kívülről is a tűzoltást!

Egy Levadászva tag pedig a parkolóból örökítette meg az oltást:

Forrás: Levadászva
hirdetés