Videó: Rejtett kamerával tesztelték Jehova tanúját, ellenáll-e a fiatal lánynak – Megbukott, kár, hogy a felesége is látta (18+)

Akt.:
Videó: Rejtett kamerával tesztelték Jehova tanúját, ellenáll-e a fiatal lánynak – Megbukott, kár, hogy a felesége is látta (18+)
USA – Csúnyán lebukott a férfi, aki nem mellesleg Jehova tanúja, és házról házra járt, hogy Isten dicsőségéről meséljen a környéken élőknek. A felesége kíváncsi volt rá, képes-e ellenállni a férje egy, hát, fogalmazzunk úgy nagyon is feltárulkozó lánynak. Az eredmény… Nos.

Már a videó elején felhívják rá a figyelmünket, hogy alaposan megcenzúrázták a felvételt, nehogy a Youtube letiltsa a videót. A feleség kérésére a videó készítői felbéreltek egy lányt, akinek az volt a feladata, hogy behívja a házába a férfit, és mindent beleadva próbálja elcsábítani. A beépített lány nem is habozott: először előadta a férfinek, hogy korábban már meggyűlt a baja az egyházzal ledér természete miatt, mert egyszerűen képtelen ellenállni a hús csábításának. A férfi ezt döbbent képpel, de támogatóan fogadja: azt mondja, sose késő ellenállni a csábításnak. De aztán a lány tovább fokozza a dolgot: megmutatja a melleit, kirívó ruhába öltözik, Jehova tanúja pedig végül beadja a derekát, na és ott kezdődik a korhatáros műsor.

Kár, hogy a feleség az egészet végignézi a felbérelt lány házában felszerelt kamerákon keresztül… Hoppá.

Forrás: youtube / To Catch a Cheater


Na ez aztán kőkemény hűség-teszt! Ugyan melyik férfi tudna ellenállni annak, ha két csinos, szexi ázsiai lány próbálja ágyba csalogatni őt? Nos, bármilyen meglepő, ez a pasi ellenállt. Hoppá! Melyik nő ne álmodna ilyen hűséges párról? Ám itt a lány valamiért mégsem boldog... A végén ugyanis meglepő ...
hirdetés