Videó: Smiley-t rajzolt édesanyja vérével a bukott diák (18+)

Akt.:
Videó: Smiley-t rajzolt édesanyja vérével a bukott diák (18+)
India – Egy rádzsasztáni fiatalember, Siddhant Ganore elégtelent kapott egy vizsgán, amitől annyira elszégyellte magát, hogy először haza sem akart menni. Mi több, már-már az öngyilkosságon gondolkodott. Ám váratlanul eszébe jutott a megoldás: úgy döntött, nem magát öli meg, hanem édesanyját, aki előtt szégyelli a bukást.

A fiatal férfi brutálisan végzett a nővel, akinek testét az apa (aki mellesleg rendőrnyomozó) találta meg vérbe fagyva. A padlóra a fiú az anyja vérével a következő üzenetet írta: “belefáradtam, kapjatok el, akasszatok fel” – sőt, még egy smiley-t is rajzolt a szöveg alá.

smi

A fiút két nap után elkapták.

– Amikor kérdőre vontuk, beismerte, hogy ő ölte meg az anyját. Elmondta, hogy korábban már elhalasztotta a vizsgáját, ezért anyja sokat vonta kérdőre, kérte, hogy mutassa meg az ellenőrzőjét. Ezen vitatkozni kezdtek, majd egy konyhakéssel megölte – mondta Madanlal Beniwal, az ügyben nyomozó rendőr.

Forrás: borsonline.hu


Videó: Elment az áram, miközben transznemű feleségét főzte a tűzhelyen (18+)

A 28 éves Marcus Volke feldarabolta feleségét, a 27 éves transznemű Mayang Prasety-t, majd úgy döntött, a legjobb módja a holttest eltüntetésének, ha egyszerűen megfőzi azt darabokban. Ám főzés közben egyszer csak elment az áram. A férfi nem totojázott: kihívta a szerelőt.
hirdetés