Mennyei megyei I.

2020.08.23. 20:02

„Megígértem az édesanyámnak...”

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság nyitó fordulója három mérkőzéssel zárult vasárnap.

Fotó: Pusztai Sándor

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 1. forduló

Ibrány–Balkány 5–2 (4–1)

Ibrány, 300 néző, v.: Takács A.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Pápa S.), Nagy, Lakatos B., Csáki, Somogyi T. (Bakosi), Pápa Sz. (Makai), Gergely (Kovács G.), Jeddi, Szabó Milán (Ruska), Linzenbold. Edző: Kiss Tamás.

Balkány: Kőrösi – Sallai, Kékesi, Szabó Márk, Vasas, Marozsán (Furó), Gali, Kovács A. (Lakatos J.), Szabó I., Szilágyi. Edző: Antal István.

Gól: Nagy D. 3, Szabó Milán, Kiss P., illetve Szilágyi, Vasas. Kiállítva: Szabó Márk.

Kiss Tamás: – Az első játékrészben, helyenként nagyon szép és tetszetős játékkal a lényegi részét eldöntöttük, a második félidőben kapkodtunk, aminek következménye, hogy rengeteg hibával játszottunk.

Antal István: – Eső és gólzápor fogadott bennünket Ibrányban, három nulla után rendeztük sorainkat, de a hazai együttes a minőségi játékosaival eldöntötte a mérkőzést.

Mándok–Nagyhalász 3–3 (1–1)

Mándok, 200 néző, v.: Belicza.

Mándok: Virágh – Maroda, Lakatos, Ari (Gyüre), Katona, Törtei, Toldi, Baglyos (Illés), Dallos, Bökönyi, Elek. Edző: Dancs Attila.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Ladányi, Bartha, Kató, Hajzer, Hudák, Nagy, Simon, Tóth, Varga. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Katona, Toldi (mindketten 11-esből), Ludánszki (öngól), illetve Ladányi (11-esből), Nagy, Simon. Kiállítva: Csáki.

Dancs Attila: – Adtunk egy félidőt a Nagyhalásznak, amit nem értettem. A második félidőben, ha jó játék nem is, legalább akarat volt, igazságos döntetlen született.

Ludánszki István: – Küzdelmes mérkőzésen inkább mi érdemeltünk volna győzelmet. Gratulálok a csapatnak, mert mindent megtett a sikerért!

Gyulaháza–Újfehértó 1–2 (0–1)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Veres.

Gyulaháza: Bandor – Kozma M., Köblös, Kozma J., Tóth F., Tóth D., Bálint (Kósa), Koszta, Lakatos, Ponczók (Csercsa), Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Újfehértó: Piskóti R. – Kerecsen, Tóth E. (Tóth Sz.), Mátrai (Zámbó), Petics, Torma, Dénes, Papp (Seres), Pallai G., Daróczi (Bodnár), Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Kozma J., illetve Papp, Petics. Kiállítva: Koszta.

Bardi Gábor: – Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez! Megígértem édesanyámnak, ha elvállaljuk a megye egyet, nem fogok minden héten a fegyelmi bizottság elé járni fegyelmezetlenség miatt. Ezt próbálom tartani, de nagyon nehéz lesz. A mérkőzésen két döntő szituáció volt. Az egyik: a huszonhetedik percben az én játékosomat kiállították – hozzáteszem teljesen jogosan -, viszont utána két újfehértói játékos is megütötte a futballistámat. Nyilvánvalóan piros lapot kellett volna kapnia mindkettő, vagy három játékosnak. A 85. percben egy ezer százalékig biztos tizenegyest nem adott meg a javunkra Veres úr, ami sajnos az elmúlt években már háromszor-négyszer előfordult ennél a játékvezetőnél kiélezett helyzetben. A mérkőzésről annyit, hogy az első félidőt átaludtuk, az Újfehértó akár több góllal is vezethetett volna, viszont a második játékrészben tíz emberrel is feljavultunk és rászolgáltunk volna az egy pontra. Nagyon remélem, hogy valamikor megfordul ez a bizonyos szekér, és amit elvett az élet, azt egyszer visszaadja.

Piskóti Zsolt: – Rettentő nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de mégiscsak emberelőnyben játszottunk több mint egy órát és ebben az időszakban többet vártam volna a csapattól, főleg helyzetkihasználásban. Gratulálok a hazaiaknak, mert nagyot küzdöttek! Köszönjük a korrekt játékvezetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában