Videó: Szexi retro – Emlékszik még? 96-ban megrendezték a meztelen nők szépségversenyét Nyíregyházán és Debrecenben (18+)

Akt.:
Videó: Szexi retro – Emlékszik még? 96-ban megrendezték a meztelen nők szépségversenyét Nyíregyházán és Debrecenben (18+)
Debrecen, Nyíregyháza – Nos, maradjunk annyiban, hogy 1996-ban nem éppen szokványos szépségversenyt rendeztek Nyíregyházán, amit a Szív TV is közvetített: a Miss Nudi Hungary “megmérettetés” hatalmas sikert aratott, természetesen elsősorban a férfi nézők körében.

A műsorban egyébként először estélyi ruhában, majd fehérneműben, végül teljesen meztelenül csodálhatták meg a lányokat az érdeklődők. A nyíregyházi műsort egy debreceni előválogatás előzte meg, majd egy pécsi megmérettetés, amit a városi sportcsarnokban rendeztek meg olyan sztárfellépőkkel, mint Szulák Andrea, Maksa Zoltán és Éles István.

A főnyeremény egyébként egy két millió forint értékű személyautó volt, viszont minden fellépő kapott 20 ezer forintnyi fellépti díjat.

Videókat sajnos nem tudunk beágyazni, illetve talán nem is ágyaznánk be a korhatáros tartalom miatt, de a debreceni elődöntő felkerült például az indavideo-ra, a nyíregyházi est viszont az ennél specifikusabb, felnőtt tartalom megosztó videóportálon elérhető csak, aki nagyon érdeklődő természetű ide kattintva megtalálja.
hirdetés