Videó: Teljes a döbbenet, az orvosok sem értik, de tojásokat tojik egy 14 éves fiú

Akt.:
Videó: Teljes a döbbenet, az orvosok sem értik, de tojásokat tojik egy 14 éves fiú
Indonézia – Az orvosok azt hitték, csalásról van szó, és direkt nyomják a fiú fenekébe a tojásokat.

Egy indonéz tinédzser, a 14 éves Akmal azt állítja, az elmúlt év alatt körülbelül 20 tojást tojt. Ezt a családja is megerősítette. Természetesen nem sokan hitték el a különös történetet, a szülők bevitték hát a kórházba a srácot, ahol az orvosokat valósággal lesokkolta a jelenet: a fiú két tojást tojt előttük.

Hogy a fiúból jöttek ki a tojások, az nem vitás. De a döbbent orvosok kötik az ebet a karóhoz, hogy szerintük a szülők dugdossák a tojásokat a fiú fenekébe. Az apa tagadja a vádat, de bizonyítani nem tudta, hogy ez bizony nincs így.

Az apa azt is mondja egyébként, hogy különösek a fia fenekéből kijövő tojások. Ha feltörik őket, vagy csak fehérjéből, vagy csak sárgájából állnak.

A Youtube-ra egyébként felkerült vágatlanul a tojás tojó videó, de a megtekintését igazából senkinek nem ajánljuk, főként nem éhgyomorra.

Forrás: blikk.hu


India - A nő tünetei akkor kezdődtek, miután véletlenül elaludt egyszer a verandán. Ezután folyamatos fül és fejfájásra panaszkodott, végül nem bírta tovább, és elment a kórházba, ahol megdöbbentő felfedezést tettek az orvosok: meglepetésükre egy pók éldegélt vígan a nő fülében, vélhetően akkor mász...
hirdetés