Videó: Több százszor szexelt már ufóval, le is festette a kalandjait (18+)

Videó: Több százszor szexelt már ufóval, le is festette a kalandjait (18+)
USA – A 74 éves David Huggins elmondása szerint több száz gyereke van már a földönkívüliektől. 17 évesen vette el egy űrbéli lény a szüzességét. Elmondása szerint csaknem hét évtizede látogatják „lények”, és bizony azt akarják…

Bár már kisfiú korában megpillantotta az első idegenlényt, úgy tűnik, az ufóknál is vannak azért határok, így szépen megvárták, hogy korba érjen a fiú, és csak akkor környékezték meg azzal… 17 éves volt, amikor egy egy Crescent nevű földönkívüli asszony elvette a férfi szüzességét.

– Az erdőben sétáltam, mikor megláttam egy női alakot egy fa tövében. Szexuálisan túlfűtött lettem, letoltam a nadrágomat, s hanyatt dőltem – idézte fel David.

Az eset szerinte rengetegszer megismétlődött, és már több száz gyermeke van az asszonytól.

Most dokumentumfilm készült a férfival, aki amellett, hogy a húskiszolgáló pultban dolgozik egy áruházban, művész is. Festményein pedig a földönkívüliekkel történt szexuális aktusait örökíti meg.

Forrás: borsonline.hu


Washington - A napokban hoztak nyilvánosságra egy 2004-es felvételt, amin egy amerikai vadászgép üldöz valamit. A videót a Pentagonhoz tartozó ufókutató részleg, az Advanced Aerospace Threat Identification tárolta, amit 2012-ben szüntettek meg. A felvéletlen hallható beszélgetésből kiderül, ho...
hirdetés