Videó: Tokody és Pintér Attila hatalmas öngólja, kakas és ejtőernyős a pályán! – Bohókás szilveszteri múltidézés az MLSZ archívumából

Akt.:
Tokody és Pintér Attila hatalmas öngólja, kakas és ejtőernyős a pályán! - Bohókás szilveszteri múltidézés az MLSZ archívumából
Tokody és Pintér Attila hatalmas öngólja, kakas és ejtőernyős a pályán! - Bohókás szilveszteri múltidézés az MLSZ archívumából
A Magyar Labdarúgó Szövetség szilveszteri összeállításában kakast és ejtőernyőst is láthatunk labdarúgó NB I-es meccsen, de megjelenik Pintér Attila, valamint Tokody Tibor felejthetetlen öngólja is. Nemcsak a futballisták tettei érdekesek, Hajdú B. István kommentárja sem volt ugyanolyan, mint manapság…

„Az MLSZ TV Archív 2015 januárja óta 2879 összefoglalót, illetve teljes mérkőzést töltött fel a YouTube csatorna lejátszási listáiba. Szilveszteri válogatásunkban azokra a jelenetekre fókuszáltunk, amelyek a legtöbb mosolyt csalták az arcokra” – írta a szövetség a honlapján.

1995-ben egy kakas nyitotta meg az akasztói stadiont, de olyan is előfordult, hogy két ejtőernyős landolt a pályán mérkőzés közben. Öngólokból is tudtak gyűjteni, Turbék István és Pintér Attila alighanem örökre emlékezni fog arra a hazaadásra, amely után a saját kapujukban kötött ki a labda, míg Tokody Tibor minden idők egyik legbalszerencsésebb lövését követte el.

1998-ban a Diósgyőr-Videoton mérkőzés duplán emlékezetes volt: előbb a 49 éves Veréb György, majd a középpályás, Kiser László védte a hazaiak kapuját. Utóbbi büntetőt védett.

Egy bombagólt is választottak, Limperger Zsolt 1988-ban kétség kívül élete lövését zúdította a győri kapuba. Roland Prajt pedig a kapitális hibái miatt emlegetik, két megmozdulása is bekerült az összeállításba. A szilveszteri videót Molnár László nagyjelenete zárja: a játékvezető megkóstolta a pályára bedobott kenyérszeletet.

Forrás: mlsz.hu | nso.hu.


Videó: „Hát ez meg hogy ment be?” – A futballtörténelem 20 legelképesztőbb gólja

Szédületes cselek, szokatlan megoldások, hatalmas pofára esések, no és 20 egészen bődületes gól. Őrült pillanatok, szenzációs megoldások és felejthetetlen gólok. 20 elképesztő pillanat a szép zöld gyepről.

Videó: „Labda vót, spori, labda vót!” – A futballtörténelem 10 legviccesebb piros lapja

Ha piros lapot mutatnak fel egy játékosnak, az általában nem sok jóval kecsegtet. Mégis vannak olyan pillanatok, amikor a játékvezető „ténykedése” enyhítheti magát a tényt és mosolyra is adhat okot.
hirdetés