Videó: Újpest vs. DVTK – „Maradjunk két lábbal a földön”

Akt.:
Fernando Fernández
Fernando Fernández
Miskolc – A DVTK nyolc mérkőzés óta veretlen labdarúgó csapata az Újpest FC vendége lesz szombaton az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottak, amelyen Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: – Nehéz mérkőzésre számítok. Az Újpest nagyon agresszív játékot játszik, ezért ők az egyik legkeményebb ellenfél. Jól összerakott csapat, hiszen öt éve dolgoznak ugyanazzal az edzővel. Mind a két klub jó formában van és mind a két gárdában megvannak azok a játékosok, akik eldönthetik a meccset. Sokat fog számítani, hogy melyik csapat fog majd jobban küzdeni. Minden hétvégén a három pont megszerzése a cél számunkra, ez most sincs másképp.

Újpest vs. DVTK - Mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A közvetlen riválisainknak sem lesznek könnyű meccseik, nem biztos, hogy pontokat fognak gyűjteni, ezért is különösen fontos, hogy mi megszerezzük mind a három pontot. A lehetőségeink bővültek, hiszen Tajti Mátyás és Dejan Karan eltiltása letelt, Márkvárt Dávid, Forgács Dávid és Ivan Rados pedig teljes értékű munkát végeztek a héten, így immáron mindannyian bevethetők. Elmondtam már többször, hogy realistának kell maradnunk, két lábbal a földön kell állni, hiszen sokat kell még dolgozni ahhoz, hogy sikeresen tudjuk zárni az évet.

Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2018/2019-es szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Forrás: dvtk.eu.Eperjesi Gábor távozott a DVTK csapatából
Miskolc - Eperjesi Gábor 73 alkalommal lépett pályára az élvonalban, piros-­fehér színekben. Váratlanul, kedden jelentette be a DVTK NB I-es labdarúgó csapata, hogy távozik a klubtól Eperjesi Gábor. A védő – a Diósgyőr közleménye szerint – már február 13-án, vagyis múlt szerdán közös megegyezésse...

Budapest - A bajnoki címért versenyt futó két csapat egyikére sem vár nehéznek tűnő feladat a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, 22. fordulójában: az éllovas Ferencváros a Puskás Akadémiát, míg a címvédő MOL Vidi FC a sereghajtó Szombathelyi Haladást fogadja. A fővárosi zöld-fehérek nem teljesítene...
hirdetés