Videó: “Úristen, elmerült!” – Barátai másodjára már nem tudták kimenteni a Balatonba fulladt szabolcsi fiatalt

Akt.:
Itt történt a tragédia
Itt történt a tragédia - © Forrás: Tények
Balatonfüred – Részegen ugrált bele a Balatonba egy 19 éves fiú a balatonfüredi mólóról. A fiatalt először kimentették a barátai, de ő másodszor is visszaugrott, ekkor viszont már nem tudtak rajta segíteni, elmerült.

A közelben lévő hajóról csak a jajveszékelésre lettek figyelmesek. Az áldozat Szabolcs megyében élt, és dolgozni érkezett a Balatonhoz.

Forrás: Tények


Siófok - Kedden kora hajnalban a Balatonba fulladt egy 19 éves Szabolcs megyei fiatalember, miután a vízbe ugrott a balatonfüredi mólóról - értesült az MTI. Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője közölte, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset ...
Illusztráció
Balatonfüred - A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kemény bejegyzést tett közzé a Facebookon, ugyanis mostanság jelentősen megnőtt a fulladásos halálesetek száma - legutóbb, kedden egy szabolcsi fiatalember vesztette életét a tóban. Bagyó Sándor, a VMSZ és ÖTE elnöke osztotta meg azt a fotó...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés