2022-ben

2019.12.20. 12:43

A Juvénél fejezi be a pályafutását C. Ronaldo?

A 34 éves sztár szerződése jelenleg 2022-ig szól a Juventusnál, így könnyen lehet, hogy már nem sokáig csodálhatjuk a klasszis megoldásait.

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo acknowledges the public at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Udinese on December 15, 2019 at the Juventus Allianz stadium in Turin. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Isabella Bonotto

A portugál klasszis ügynöke nemrég élesen bírálta az Aranylabda-szavazás döntéshozóit, szerinte ugyanis az elmúlt két évben legalább egyszer CR-nek kellett volna nyernie – írja az Origo.

„Igazságtalan döntés született most is. Bajnok lett, a válogatottal megnyerte a Nemzetek Ligáját. Ha a Real Madrid játékosa lett volna még, akkor biztosan megkapja. Tudja, mit kell tennie, meglátjuk, mit hoz 2020„

– mondta az ügynök, akinek a szavait azonnal félremagyarázták, és elindultak a találgatások, hogy távozik a Juventustól és visszatér Spanyolországba.

Jorge Mendes És Cristiano Ronaldo 2019-ben, Dubaiban
Fotó: Fabio Ferrari / AFP/La Presse

Mendes azonban a Sky Sportnak reagálva gyorsan tisztázta is dolgokat:

„Ronaldo nagyon boldog a Juventusnál, kiváló szakmai stáb veszi körül. Azt mondtam neki, hogy töltse ki a 2022-ig tartó szerződését a Juventusnál, utána pedig fejezze be a pályafutását”

– mondta az ügynök. Amennyiben így lesz, akkor CR7 nem megy el sehová pénzért levezetni, ahogy ez most annyira divatos a focivilágban, és már csak két évig figyelhetjük korunk egyik legnagyobb futballistáját.

Forrás: Origo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában