Videó: „Valaki jöjjön szexelni velem, ingyen, 6316-os szoba” – Durván megbánta felhívását a blogger lány… (18+)

Akt.:
Videó: „Valaki jöjjön szexelni velem, ingyen, 6316-os szoba” – Durván megbánta felhívását a blogger lány… (18+)
Kína – Egy 19 éves kínai lány egy közösségi oldalon ingyen szexet ígért a követőinek, majd megadta a tartózkodási helyét, ezzel pedig óriási káoszt okozott, a rendőrségnek kellett végül beavatkoznia.

A “Qianjin Yeye” felhasználónevet használó fiatal lány egy videó kíséretében tette közzé szemérmetlen felhívását, amin bikiniben izgatja a nézősereget. A beszámolók szerint annyi jelentkező akadt az ingyen szex felhívásra, hogy a férfiak valósággal elárasztották a szállodát és a környékét – összesen több mint 3000-en jelentkeztek vagy személyesen, vagy online, csak a Sanya City Hilton Hotelnél több százan gyűltek össze.

A helyzet annyira elharapózott, hogy a rendőrség is kivonult, és végül az ingyen pajzánkodást ígérő lányt tartóztatták le, prostitúció vádjával 15 napra rács mögé zárták a bloggert.

Forrás: borsonline.hu


Majd két évtizeden keresztül szenvedett szex- és pornófüggőségben a 35 éves Erica Garza, de úgy döntött, ideje véget vetni a dolognak. Erica Garza nagyon sokáig nem kért segítséget, mert még magának sem vallotta be, hogy igazán beteg. Azt hitte, teljesen normális, hogy naponta váltogatja a pasikat ...

Címkék: , , ,hirdetés