Videó: Verekedésbe keveredett az X-Faktorban versenyző újfehértói énekes

Akt.:
Videó: Verekedésbe keveredett az X-Faktorban versenyző újfehértói énekes
© Fotó: RTL Klub
Budapest, Újfehértó – Petics Kristóf bekerült a legjobb 12 versenyző közé, ám a magánélete már nem alakult ilyen szerencsésen, rendőrségi eljárás folyik ellene testi sértés miatt – tudta meg a blikk.hu.

A továbbjutás után Kristóf Budapestre költözött, hogy elkezdhesse a felkészülést az élő show-ra.
Egyik este belevetette magát a pesti éjszakába, aminek nem lett túl jó vége. Több lánnyal is barátkozott, mikor egy külföldi fiatalember inzultálni kezdte.

– Valóban verekedtem, de önvédelemről volt szó. Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla

nyilatkozta Kristóf a Blikknek.

Ha a sértett sérülései nyolc napon túl gyógyulóak, akkor felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat a fiatal énekes, akinek ügyében jelenleg is folyik a nyomozás.

Forrás: blikk.hu/rtl.hu


Videó: Korábban aktmodell volt, most az X-Faktorban osztotta meg a zsűrit az újfehértói srác

Újfehértó – Az X-Faktorban feltűnt 19 éves Petics Kristóf igencsak megosztotta a zsűri véleményét: ám kiderült, a való életben is igen megosztó figura, többször előfordult, hogy különc kinézete és stílusa miatt meg akarták verni, és jó párszor melegnek nézték már a korábban aktmodellként dolgozó fiút a Bors információi szerint.
hirdetés