Videó: Zajlik a nemzetközi szolgálati kutyás verseny Baktalórántházán

Akt.:
Videó: Zajlik a nemzetközi szolgálati kutyás verseny Baktalórántházán
© Fotó: police.hu
Baktalórántháza – A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendezésében zajlik a II. Nemzetközi szolgálati kutyás verseny 2018. augusztus 21-e és 24-e között Baktalórántházán.

A versenyen résztvevő kutyavezetők és négylábú munkatársaik folyamatosan teljesítik a négy versenykategória feladatait. A versenyszámok végrehajtása nem könnyű feladat, amit a kánikulai hőség is nehezít. A versenyzők azonban minden akadályt és nehézséget leküzdenek és sokuk nyújt kiváló eredményt a jó hangulatú megmérettetésen.

A versenyzés 2018. augusztus 24-ig tart, akkor kerül majd sor ünnepélyes záró rendezvény keretében az eredményhirdetésre. A szakmai bemutatókkal és kulturális programokkal tarkított záró gálára a lakosságot is várják a szervezők, amelynek a baktalórántházi tűzoltó sportpálya ad otthont 2018. augusztus 24-én 9 órától 12 óra 30 percig.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Baktalórántháza - A kutyavezetők és a szolgálati ebek négy kategóriában mérik össze felkészültségüket a négy napon át tartó rendezvényen. A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendezi meg a II. Nemzetközi szolgálati kutyás versenyt 2018. ...
hirdetés